Behandeling Alzheimer

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over dementie. De DVDís worden gebruikt bij voorlichting aan patiŽnten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners. Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de videoís binnen een opleiding of cursus. Themaís zijn: vergeetachtigheid, de diagnose van dementie, de ziekte van Alzheimer (kenmerken, symptomen, gevolgen en behandeling), het omgaan met, de behandeling en begeleiding van mensen met dementie: thuis, binnen dagopvang en dagverzorging, projecten kleinschalig wonen, verzorgingshuis en verpleeghuis, de beleving van dementie door de betrokkenen zelf, het belang van mantelzorg, muziek en beweging, zingeving en vragen rondom euthanasie.

Behandeling alzheimer, de praktijk op dvd

Van Hemert Produkties maakt medische documentaires over onder meer alzheimer. Op onze dvd's vertellen patiŽnten, mantelzorgers en andere betrokkenen over wat mogelijk is met betrekking tot behandeling alzheimer. Ook wordt aandacht besteed aan begeleiding en zorg van mensen met alzheimer.

Verbetering kwaliteit leven bij behandeling alzheimer

Voor alzheimer zijn momenteel alleen medicijnen beschikbaar die het verloop van de ziekte mogelijk wat afremmen, een echte behandeling alzheimer heeft de medische wereld nog niet.

Wel zijn er manieren om de behandeling uit te breiden met muziek en beweging. In onze documentaire hierover wordt aangetoond hoe een creatieve behandeling alzheimer patiŽnten in een positieve en energieke stemming brengt.

Dvd's rond begeleiding en behandeling van alzheimer

Alzheimer- of dementiepatiŽnten hebben voor de juiste behandeling alzheimer op de persoon afgestemde begeleiding nodig. Wat dit in de praktijk inhoudt, ziet u in onze documentaire 'Dementie, zorgen voor nu en later'. Hierin leert u meer over behandeling alzheimer in de dagopvang, in woonprojecten, in verzorgingshuizen en in de thuissituatie.

Voorlichting dvd behandeling alzheimer bestellen?

Hoewel de toekomst rond behandeling alzheimer dankzij wetenschappelijk onderzoek veelbelovend is, bestaan er nog geen medicijnen die de ziekte kunnen voorkomen of genezen. Voor de juiste omgang en begeleiding van alzheimerpatiŽnten zijn onze educatieve films en het bijbehorende boek dan ook een onmisbaar hulpmiddel.

Wilt u verdere informatie neemt u dan contact met ons op of bestel de dvd via deze website.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer