Beroerte Herstel

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over een beroerte (herseninfarct, CVA, hersenbloeding). De DVD’s worden gebruikt bij voorlichting aan patiënten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners.
Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de video’s binnen een opleiding of cursus.
Thema’s zijn: de diagnose, de behandeling, de gevolgen van een beroerte in de acute, herstel, revalidatie en chronische fase, uitgangspunten en voorbeelden van revalidatie, interventies van zorgverleners (huisarts, neuroloog, paramedici), het belang van mantelzorg, multidisciplinair werken, ketenzorg en een passende zorg vanuit verzorgingshuis en verpleeghuis.

Van Hemert Produkties, informatieve films over beroerte herstel

Met documentaires en bijbehorende werkboeken draagt Van Hemert Produkties zijn steentje bij aan de voorlichting van patiŽnten, zorgverleners en andere betrokkenen rond diverse aandoeningen. Zo maken wij onder andere voorlichtingsfilms met praktijkvoorbeelden over beroerte herstel en revalidatie.

Beroerte herstel kan jaren duren

In onze video 'Een beroerte...houdt je bezig' worden mensen gevolgd die een beroerte of herseninfarct hebben gehad. U krijgt een indrukwekkend beeld van hoe het beroerte herstel zich in de loop van twee jaar ontwikkelt. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de effecten die het langdurige beroerte herstel heeft op de omgeving en op de patiŽnten zelf.

Omdat de voorlichtingsfilm over het beroerte herstel speciaal vanuit de optiek van de getroffenen is gemaakt, is deze dvd uiterst geschikt om aan patiŽnten en hun directe omgeving te worden vertoond. Deze benadering maakt de documentaire rond beroerte herstel ook essentieel als cursusmateriaal voor zorgverleners, mantelzorgers en medische studenten.

Bent u in de situatie dat u regelmatig in contact komt met mensen die een beroerte hebben gehad en aan het herstellen zijn, dan zijn onze documentaires over het beroerte herstel een goede manier om hiervoor meer begrijpen, of wilt u meer weten over onze dvd-producties of de volledige cursus inclusief het werkboek wilt bestellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om u vrijblijvend te laten informeren.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer