Gevolgen Dementie

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over dementie. De DVDís worden gebruikt bij voorlichting aan patiŽnten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners. Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de videoís binnen een opleiding of cursus. Themaís zijn: vergeetachtigheid, de diagnose van dementie, de ziekte van Alzheimer (kenmerken, symptomen, gevolgen en behandeling), het omgaan met, de behandeling en begeleiding van mensen met dementie: thuis, binnen dagopvang en dagverzorging, projecten kleinschalig wonen, verzorgingshuis en verpleeghuis, de beleving van dementie door de betrokkenen zelf, het belang van mantelzorg, muziek en beweging, zingeving en vragen rondom euthanasie.

Gevolgen dementie in documentaire belicht

Dementie is een ziekte die grote gevolgen heeft voor de getroffene en de omgeving. Om patiŽnten, hun begeleiders, mantelzorgers en andere zorgverleners inzicht te geven in het verloop van de aandoening en aan te geven welke gevolgen dementie heeft, biedt Van Hemert Produkties verschillende dvd's te koop aan.

Voorlichtingsfilm gevolgen dementie voor onderwijsdoeleinden

Behalve patiŽnten en hun naaste familieleden, zijn onze educatieve documentaires met betrekking tot de gevolgen dementie ook bijzonder interessant voor mensen die een beroepsopleiding in de zorg volgen. Op basis van onze dvd's krijgen zij een op de praktijk gebaseerd beeld van de gevolgen dementie. Diverse lesboeken completeren het cursuspakket.

Gevolgen dementie ingrijpend voor patiŽnt en betrokkenen

De dvd's geven een volledig beeld van wat de gevolgen dementie zijn en hoe patiŽnten en mantelzorgers ermee om leren gaan. Zo dienen mensen die lijden aan dementie bijvoorbeeld vaak op een bepaalde manier benaderd worden. De documentaires brengen ook in beeld welke gevolgen dementie heeft voor patiŽnten en personeel in verpleeghuizen.

Dvd's aanvragen over gevolgen dementie?

Om beter te kunnen omgaan met de gevolgen dementie, hebben wij meerdere dvd's uitgegeven. Neem contact op met Van Hemert Produkties voor verdere informatie of een voor een bestelling.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer