Herseninfarct Herstel

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over een beroerte (herseninfarct, CVA, hersenbloeding). De DVD’s worden gebruikt bij voorlichting aan patiënten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners.
Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de video’s binnen een opleiding of cursus.
Thema’s zijn: de diagnose, de behandeling, de gevolgen van een beroerte in de acute, herstel, revalidatie en chronische fase, uitgangspunten en voorbeelden van revalidatie, interventies van zorgverleners (huisarts, neuroloog, paramedici), het belang van mantelzorg, multidisciplinair werken, ketenzorg en een passende zorg vanuit verzorgingshuis en verpleeghuis.

Herseninfarct herstel belicht op dvd's

Van Hemert Produkties brengt voorlichtingsfilms uit op cd-rom en dvd, waarin mensen hun ervaringen delen met aandoeningen als dementie, Parkinson of een beroerte. In onze documentaires over herseninfarct herstel worden diverse patiŽnten gevolgd tijdens hun revalidatie in de periode na een beroerte.

Ruim twee jaar gevolgd bij herseninfarct herstel

Jaarlijks worden 30.000 Nederlanders getroffen door een herseninfarct. Het herseninfarct herstel kan jaren in beslag nemen, zoals te zien is in onze educatieve film 'Een beroerte deel 2'. Hierin worden patiŽnten meer dan twee jaar lang gevolgd tijdens hun herseninfarct herstel in onder meer het revalidatiecentrum, en ook thuis.

Met onze documentaires waarin een beeld van herseninfarct herstel wordt geschetst willen we in de eerste plaats patiŽnten en hun familie en vrienden informeren. De dvd's kunnen echter tevens gebruikt worden voor scholing van zorgverleners, medische studenten en vrijwilligers. Bij de dvd's hoort dan ook een werkboek. Het lespakket over het herstel van een herseninfarct is bestemd voor het hoger- en universitair onderwijs, en voor cursussen en nascholing.

Documentaires herseninfarct herstel aanschaffen?

Lespakketten over herseninfarct herstel verkopen wij online. Natuurlijk kunt u ook eerst persoonlijk contact opnemen met ons om u te laten informeren. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer