Parkinson

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over de ziekte van Parkinson. De DVDís worden gebruikt bij voorlichting aan patiŽnten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners. Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de videoís binnen een opleiding of cursus.

Leerzame dvd's omgaan met Parkinson

Parkinson is een ziekte, waarbij zenuwcellen in de middenhersenen langzaam afsterven. Deze zenuwcellen produceren de stof Dopamine, die er voor zorgt dat het lichaam de goede 'bevelen' krijgt om de opdrachten van de hersenen uit te voeren.

Medicatie is gericht op symptoombestrijding om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Om betrokkenen en zorgverleners voor te lichten heeft Van Hemert Produkties enkele dvd's gemaakt rond Parkinson.

Lespakket 'Parkinson in beeld'

Het door ons ontwikkelde lespakket ' Parkinson in beeld' bevat een drie uur durende dvd en een werkboek. Dit is speciaal bestemd voor studenten die een (para-)medische opleiding volgen. Ook kan het worden gebruikt voor de bijscholing van zorgverleners en vrijwilligers in de zorg die in de praktijk met mensen met Parkinson te maken krijgen.

Dvd met lezing over Parkinson

Behalve lesmateriaal en een voorlichtingsfilm voor mantelzorgers, kunt u bij Van Hemert Produkties ook een dvd bestellen met een vijftig minuten durende lezing van de neuroloog W. Rutgers van het Groningse Martiniziekenhuis. Rutgers vertelt hierin meer over de symptomen van Parkinson, de behandeling en de medicatie. Ook de mogelijk tot het ondergaan van een operatie komt aan bod.

Informatiefilms ziekte van Parkinson direct aan te schaffen

Wanneer u contact opneemt met Van Hemert Produkties Kunnen wij u verder informeren. U kunt u de dvd's over Parkinson natuurlijk ook snel online bestellen.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer