Symptomen Alzheimer

We maken en verkopen voorlichtingsfilms en educatieve films op het terrein van zorg en welzijn:

We maken voorlichtingsfilms en educatieve films over dementie. De DVDís worden gebruikt bij voorlichting aan patiŽnten, mantelzorgers en scholing van vrijwilligers, studenten, zorgverleners. Werkboeken met extra informatie en opdrachten ondersteunen het werken met de videoís binnen een opleiding of cursus. Themaís zijn: vergeetachtigheid, de diagnose van dementie, de ziekte van Alzheimer (kenmerken, symptomen, gevolgen en behandeling), het omgaan met, de behandeling en begeleiding van mensen met dementie: thuis, binnen dagopvang en dagverzorging, projecten kleinschalig wonen, verzorgingshuis en verpleeghuis, de beleving van dementie door de betrokkenen zelf, het belang van mantelzorg, muziek en beweging, zingeving en vragen rondom euthanasie.

Voorlichtingsfilm symptomen alzheimer en de gevolgen ervan

De ziekte van Alzheimer is een neurologische aandoening, die vooral voorkomt bij mensen ouder dan 65 jaar. Omdat de symptomen alzheimer divers zijn, is de ziekte niet altijd direct te herkennen. In de voorlichtingsfilms die wij bij Van Hemert Produkties maken, informeren wij over de symptomen alzheimer en het ziekteverloop.

Behandeling en symptomen alzheimer

'Dementie heb je niet alleen' is de titel van een van onze documentaires over alzheimer en geeft goed aan welke impact deze ziekte heeft op de patiŽnt en zijn of haar omgeving. In onze voorlichtingsfilms brengen wij de symptomen alzheimer voor het voetlicht met praktijkverhalen van patiŽnten, betrokkenen en zorgverleners, thuis en elders.

Symptomen alzheimer uitgelicht in voorlichtingsfilms

Alzheimer is een ziekte die zich geleidelijk openbaart. De eerste symptomen alzheimer zijn veelal het stellen van dezelfde vragen of het vertellen van dezelfde verhalen. Als het ziektebeeld vordert kunnen zich ook andere symptomen alzheimer manifesteren. PatiŽnten krijgen bijvoorbeeld een minder uitgebreid vocabulaire en kunnen verdwalen in hun eigen straat.

Ziet u de genoemde symptomen alzheimer in uw omgeving en wilt u via onze documentaires leren hoe ermee om te gaan of komt u beroepsmatig in aanraking met Alzheimer patiŽnten dan zijn onze documentaires een interessante aanvulling op uw ervaringen.

Neemt voor verdere informatie contact met ons op.

 

 

© 2013 Van Hemert Produkties

Herseninfarct Herstel | Kenmerken Alzheimer